آموزش ابزارآلات

براکت دیواری چیست

براکت

یکی از مزیت های نسل جدید تلوزیون های ال سی دی و یا ال ای دی این است که قابلیت نصب بر روی دیوار را به وسیله براکت دیواری دارد. براکت دیواری و یا پایه نگه دارنده وسیله ای برای نصب تلوزیون های ال ای دی، ال سی دی، پلاسما و کرو می باشد. این پایه مخصوص نصب انواع تلوزیون با فاصله کم ۴۰ میلی متر از دیوار می باشد.

سایز این براکت های دیواری از ۲۲ تا ۸۴ برای انواع تلوزیون ها و مخصوصا برای برندهای سامسونگ، سونی، ال جی و … مناسب می باشد. این محصول برای بعضی از مدل های سامسونگ و ال جی تا سایز ۸۸ و در کلیه مدل های دیگر تا سایز ۵۲ مناسب می باشد.

به وسیله براکت می توانید در سه حالت ثابت، متحرک و بازویی از تلوزیون استفاده کنید. فاصله مناسب برای نصب و استفاده از براکت دیواری بین ۱.۵ تا ۲۰۰ سانتیمتر از محل نصب می باشد و با توجه به نوع مدل پایه، حداقل و حداکثر فاصله های نصب متفاوت و متغیر می شود.

پایه دیواری تلویزیون متحرک مدل Z26

براکت دیواری

براکت دیواری

دلیل استفاده از براکت دیواری:

زمانی ممکن است که به دلیل طراحی فضای موجود و یا به دلیل محدودیت فضا قصد داشته باشید که تلوزیون را بر روی دیوار نصب کنید. براکت دیواری امکان نصب تلوزیون در شرایط فضای متفاوت فراهم کرده است و می توایند به وسیله آن تلوزیون را به راحتی بر روی دیوار نصب کنید.

متداول ترین نوع براکت از نوع دیواری آن می باشد و به صورت ثابت، قابل تنظیم به چپ، راست، بالا و پایین آن موجود می باشد.

پایه دیواری تلویزیون متحرک مدل Z33

لیست انواع براکت دیواری:

به دلیل استفاده های مختلف، فضای متغیر و طراحی متفاوت براکت های مختلفی هم وجود دارد و در ذیل انواع آن را بیان می کنید:

  • براکت دیواری تلوزیون ثابت
  • براکت دیواری تلوزیون متحرک بالا و پایین
  • برامت دیواری تلوزیون تمام جهات
  • براکت سقفی و یا پایه سقفی
  • پایه ایستاده ال سی دی و یا استند متحرک تلوزیون

پایه دیواری تلویزیون ثابت مدل ۳۴۰

نصب براکت دیواری

نصب براکت دیواری

براکت دیواری و روش نصب آن بر روی دیوار:

ساداه ترین نوع براکت دیواری نمونه قابل رگلاژ به سمت بالا و پایین می باشد. به این صورت که فقط می توانید ارتفاع تلوزیون را تنظیم کنید و نحوه استفاده از آن برای میز تلوزیون دیواری می باشد.

برای نصب کردن این پایه باید در زمان نصب، صفحه فلزی را بر روی دیوار تراز کنید. در غیر این صورت تلوزیون رگلاژ نمی شود و امکان تراز کردن آن وجود ندارد.

بعضی از مدل های این براکت های دیواری دارای حباب تراز می باشند و نصب و تنظیم تراز کردن آن به ویسله این حباب راحت تر می باشد.

روش نصب براکت دیواری به این صورت می باشد که ابتدا قطعات عمودی را با چهار پیچ موجود در جعبه را به تلوزیون متصل کنید و سپس تلوزیون را بر روی قطعه ای که ابتدا بر روی دیوار پیچ کرده اید را اتصال دهید.

به این نکته توجه داشته باشید که برای نصب قطعه روی دیوار حتما از پیچ و رول پلاک استفاده کنید.

پایه دیواری تلویزیون ثابت مدل ۵۰۰

انواع دیگر براکت دیواری:

  • نوع دیگری از براکت دیواری وجود دارد که هم زمان با تنظیم ارتفاع می توانید زاویه دید را هم تنظیم کنید. در این مدل پیچ های مخصوص موجود در دو طرف قطعات عمودی، این قابلیت را به شما می دهد ومی توانید علاوه بر تنظیم کردن و تراز کردن تلوزیون، زاویه دید را هم در محور پیچ ها به بالا و پایین تنظیم کنید.
  • یک نوع دیگر براکت دیواری وجود دارد که دارای قابلیت بالاتری می باشد و به وسیله آن می توانید علاوه بر بالا و پایین زاویه دید را در جهت چپ و راست تنظیم کنید. در واقع این براکت های دیواری دارای قابلیت چپ، راست، بالا و پایین می باشند.
  • مدل دیگر نوع سفقی براکت دیواری می باشد و این امکان را می دهد که زمانی که فضا برای نصب بر روی دیوار وجود نداشته باشد، بتوانید تلوزیون را بر روی سقف نصب کنید و یا همچنین برای دید راحت در اتاق خواب تلوزیون را بر روی سقف نصب کنید. در این موارد به جای استفاده ار براکت دیواری می توانید از نوع براکت سقفی آن استفاده کنید.

پایه دیواری تلویزیون متحرک مدل Z55

پایه دیواری تلویزیون دو بازو مدل ZB55

پایه دیواری تلویزیون بازویی مدل ZB33

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *